المقادير
صدر دجاج مقطع قطع صغيره
بصله متوسطه
2 ملعقه كبيره شوفان
2 كوب ماء
ملح + فلفل اسمر
ملعقه مرق دجاج بودر
ملعقه زيت ذره او نصف ملعقه زبده
2 فص حبهان
ملعقه ذره ( حسب الرغبه )
الطريقه
نسخن الزيت ونضيف الفراخ المقطعه ونقلبها مرتين تلاته وبعدين نضيف البصله والملح والفلفل ونقلب لحد ما البصله والفراخ يصير لونهم ذهبي فاتح وينضجوا بعدها نضيف الذره
نصب الميه فوق الخليط السابق مع اضافه 2 فص حبهان وملعقه المرقه البودر ونتركهم علي النار حي الغليان
بعد ما يغلو شويه 2 الي 3 دقائق تقريبا نضيف الشوفان ونقلبه جيدا ونهدي النار ونتركه علي النار حتي يغلظ قوام الشوربه قليلا
تقدم ساخنه ويفضل شربها قبل تناول الطعام لانها تعطي احساس بالشبع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]