KLIM
| موضوع: طبخ الروبيان 16/3/2011, 04:16 | |
| الطبق الاول ..
المقادير والطريقه .. الربيان لازم شوي كبير وطبعا طازج نظفي ظهره وحطي علية زيت زيتون وفلفل اسود واعشاب وفلفل احمر ورشة بزار مخلوط وملح وشوي ليمون وثوم بودر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
قطعي بصل وفلفل رومي وخليه ساعتين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انقعي اعواد الخشب في ماء عشان لاتحترق ورصي الربيان والبصل والفلفل | |
|
theredrose
| موضوع: رد: طبخ الروبيان 16/3/2011, 17:17 | |
| | |
|
KLIM
| موضوع: رد: طبخ الروبيان 22/3/2011, 23:54 | |
| | |
|