اربد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اربد

منتدى معلومات عامة
 
صفحة الاعلاناتالمنشوراتالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر

 

 طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
إيمان

إيمان



طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر Empty
مُساهمةموضوع: طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر   طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر Icon-new-badge26/1/2012, 22:52

المقادير:

½ كيلو سمك فيليه مقطّع مكعبات
¼ كوب بصل أخضر مفروم
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة زبدة
½ كوب كرفس
جزرة مبشورة
بصلة مفرومة
2 ورقة لاورا
علبة زبادي
ملح وفلفل
بهارات


الطريقة:

1- تبّلي السمك بالثوم والملح والفلفل، وبعد كده اسلقيه في كمية مناسبة من الميه.
2- سيّحي الزبدة في حلة على النار، وضيفي معاها البصل والكرفس والجزر، وشوّحيهم شوية مع بعض، وبعد كده ضيفي عليهم شوربة السمك اللي عملتيها والبهارات.

3- أول ما الشوربة تبدأ تغلي، ضيفي قطع السمك وورق اللاورا والبصل الأخضر المفروم.

4- اضربي الزبادي في طبق مع شوية زيت، وبعد كده ضيفيه على الشوربة، وسيبيها على النار لحد ما كل المكونات تستوي، وبعد كده اغرفيها في أطباق التقديم، وممكن تزيّنيها بالكرفس.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nadeen

nadeen



طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر   طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر Icon-new-badge26/1/2012, 23:00

يعطيك العافية ايمان مشكوووورة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة تحضير شوربة السمك بالزبادي والجزر
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اربد :: منتدى الاسرة :: ماكولات و حلويات :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: