تدهن بخليط بياض البيض والماء أنا استخدمت البيضةكلها لأنها تعطى لون أحلى تخبزفى فرن حار 375 فهرنهايت أو 190مئوية لمدة 20 دقيقة ثم ندهن الوجه مرة أخرى بخليط البيض وتدخل الفرن تأنى حوالي 15 أو 20 دقيقة أخرى لو خايفة على الوش يتحرق بزيادة ممكن تحطى عليه ورق فويلعلى الوش بس مش تلفى الرغيف فيه وده طبعا بيكون بعد أول 20دقيقة وده شكله أول ما طلع منالفرن
لمعرفة نجاح العملية لو خبطتى بصوابعك على الرغيف بعد ما يبرد هتلاقيه زىما تكونى بتخبطي على باب خشب بس جواه فاضي...فاهمين حاجة يعنى كأنك بتخبطي على شئ مجوف وده شكله من جوه بسم الله ما شاء الله