عايزه وشك ينور في 3 ايام
هاتي خميرة بيرة دي هاتي قالب وقطعيه قطع واحفظيه في الفريزر وعند الحاجة طلعي حاجتك منها
وبعدين حطي عليها معلقة كبيرة زبادي وعليهم معلقة سكر خشن
او الناعم عادي يعني بس التاني بيصنفر احلي
حطي الماسك علي وشك المهم يكون ملمسه كريمي يعني لو طلع صايص زودي الخميرة لغاية ما يتماسك وادعكي وشك في حركات دائرية من الخارج للداخل ثم اتركي الماسك يجف وبعدين افركيه بحركات بسيطة ثم اغسلي وجهك جيدا ولاحظي الفرق وممكن تحطي بعد غسل الوجه كريم مرطب
الخميرة بتفتح ..السكر بيصنفر..الزبادي بيرطب ويفتح