[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]الكمية تكفي:5 أشخاصوقت التحضير:60 دقيقةوقت الطهي:20 دقيقةالمقادير:كوبين ونصف دقيق كوب سكر ناعم او كوب وربع سكر بودر كوب زبده طري 2بيضه التحضير:السكر + الزبد ويضرب حتي تكون كريمه هشه
نضيف بيضه وصفار التانيه ونشيل البياض بتاعها علي جنب
نضيف الفانيليا ونضرب كويس لحد ما المزيج يتجانس مع بعضه
نضيف الدقيق والملح والبودر ونلم العجينه لحد ما تتجانس
بس مش نعجنها جامد نلمها بس دي نقطه مهمه
علشان البسكوت يطلع هش
هتكون بتلزق شويه ومفتته عادي خالص
نلمها ونحطها في الفريزر شويه لحد ما تجمدالطبخ:اهم حاجه اننا نحط العجينه بين كل خطوه والتانيه في الفريزر
علشان مش تسيح مننا وتدخل الالوان في بعضها
وكمان نشتغل بسرعه
-هنقطع العجينه اربع مستطيلات متساويه
2 ابيض و2 شيكولا
ونحط طبقه ابيض وندهنا ببياض البيض اللي كنا شلناه علي جنب
وبعدها طبقه شيكولا وبعدين ابيض وبعدين اخر واحده شيكولا
وندخلها الفريزر تجمد 10 دقايق او ربع ساعه
2- نقطعها مستطيلات متساويه
ونحطها فوق بعضها واحد عكس التاني
يعني فوق الخط الشيكولا خط ابيض
وطبعا بندهن فوق كل طبقه وطبقه بياض البيض
هنحط 3 او اربع صفوف
ونرجع تاني ندخلها الفريزر تجمد شويه
ونرصها في صواني مدهونه بسيط وندخلها الفرن لحد ما تستوي
يبدا تاخد لون من تحت
ونطلعها نقطعها