اربد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اربد

منتدى معلومات عامة

صفحة الاعلاناتالمنشوراتالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر

Живите мъртви” се завръщат с втори сезон, тази есен по FoxCrime

كاتب الموضوعرسالة
KLIM

KLIM

Живите мъртви” се завръщат с втори сезон, тази есен по FoxCrime Empty
مُساهمةموضوع: Живите мъртви” се завръщат с втори сезон, тази есен по FoxCrime   Живите мъртви” се завръщат с втори сезон, тази есен по FoxCrime Icon-new-badge23/12/2011, 01:57

AMC ни предоставя "пръв поглед" от втори сезон на оригиналните серии на "Живите мъртви". Хитовия сериал в момента се снима в Атланта и ще бъде готов за глобална премиера през есента. Втория сезон ще се състои от 13 епизода и ще се излъчва по FoxCrime

Изпълнителен продуцент / сценариста / режисьора Франк Дарабонт казва: "В този момент, аз стоя на участък от пост-апокалипсис в Джорджия, пълен с изоставени коли и благословя моят добър късмет, че ме събра отново с невероятния екип. Наоколо няма по-добри. Страхотно е да снимаме отново. Мисля, че това ще е един страхотен сезон
."
here
KLIM

KLIM

Живите мъртви” се завръщат с втори сезон, тази есен по FoxCrime Empty
مُساهمةموضوع: رد: Живите мъртви” се завръщат с втори сезон, тази есен по FoxCrime   Живите мъртви” се завръщат с втори сезон, тази есен по FoxCrime Icon-new-badge23/12/2011, 01:58

AMC ни предоставя "пръв поглед" от втори сезон на оригиналните серии на "Живите мъртви". Хитовия сериал в момента се снима в Атланта и ще бъде готов за глобална премиера през есента. Втория сезон ще се състои от 13 епизода и ще се излъчва по FoxCrime

صفحة 1 من اصل 1