هتحضرى كيس بسبوسه من السوبر ماركت
وهو حوالى نصف كيلو
هتضعى عليه الاتى
1 كوب زبادى
اكوب زبادى سمن
1 كوب زبادى قشطه لو فى
معلقه شوربه بكنجبودر
كوب زبادى جوز هند
اخلطى المكونات كلها مع بعض
اوعى تكون البسبوسه سايبه
كلما كانت سايبه كانت فاشله
خليها متماسكه
وتجيبى صينيه 30 وتدهينيها طحينه
وتضعى عليها الخليط
وتضعيها فى فرن درجة حراره متوسطه فى الوسط
وبعدين تفتحى الشوايه علشان تحمرى الوش
وبالنسبه للعسل او الشربات او القطر
2كوب ماء
2كوب سكر
فقط يغلى السكر مع الماء
لا يكون عسل مثل الكنافه
وتضعيه عليها وهى سخنه والعسل سخن
ولو معندكيش بسبوسهاكياس وتباع بالكيلو
يبقى 2كوب سميد وواحد كوب سكر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وبالهنا والشفا