اربد

منتدى معلومات عامة
 
صفحة الاعلاناتالرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر

pubacademy.ace.st--!>
pubacademy.ace.st--!>

شاطر | 
 

 كنافه بالجمبرى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Jasmine collar




مُساهمةموضوع: كنافه بالجمبرى    10/4/2011, 21:53


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



‫طريقة عمل
كنافه بالجمبرى
المقادير:

كيلو جمبرى مقشر ونظيف
واحد ونصف كوب كاتشب
فص ثوم
2 معلقه زيت سمسم
2 معلقه هوت صوص
2 معلقه صويا صوص
2 معلقه سكر
2 معلقه خل
ملح
فلفل
دجنجر او جنزبيل فرش
كنافه ترح

التحضير:

نضع الكاتشب والزيت والملح والفلفلوالصويا صوص
والهوت صوص والدجنجر نضربهم بالخلاط
نقسمهم لقسمين الاول نتبل به الجمبرى ونتركه فيها ساعه
باقى التتبيله نضع عليها الخل والسكر ونضربها بالخلاط تانى
نحضر الكنافه ونحشيها بالجمبرى اصابع مثل ورق العنب

الطبخ:

نحمر اصابع الكنافه بالجمبرى فى الزيت
نطلعها من الزيت على ورق نشاف
نغمسها بالتتبيله وتقدم ساخنه

بالهناء والشفاء‬

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مثنى سيف




مُساهمةموضوع: رد: كنافه بالجمبرى    11/4/2011, 01:27

اول مرة بسمع فيها

عموما اذا بتعزمينى بجربها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ازهار القدس




مُساهمةموضوع: رد: كنافه بالجمبرى    11/4/2011, 01:29

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
KLIM




مُساهمةموضوع: رد: كنافه بالجمبرى    11/4/2011, 01:31

رح اجربها لانه جمبري فيها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Jasmine collar




مُساهمةموضوع: رد: كنافه بالجمبرى    11/4/2011, 02:23

ههههههههههههههههههههههه مثنى مو لما اعرف اطبخ بالاول ؟

صحتين مقدما كلام

ازهار منورة عيوني
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كنافه بالجمبرى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اربد :: منتدى الاسرة :: ماكولات و حلويات :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: