اربد

منتدى معلومات عامة
 
صفحة الاعلاناتالمنشوراتالرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر

شاطر | 
 

 طريقة تحضير مكعبات الفراخ المشوية على الفحم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
إيمان

avatar


مُساهمةموضوع: طريقة تحضير مكعبات الفراخ المشوية على الفحم   22/1/2012, 22:20

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



المقادير:

½ كيلو صدور فراخ مخلية ومقطّعة مكعبات
ملعقة كبيرة عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة زبادي
ملعقة كبيرة زيت
¼ كوب خل
ملح وفلفل
شرائح ليمون للتزيين


الطريقة:

1- حطّي مكعبات الفراخ في الخل لمدة نصف ساعة، وبعد كده اشطفيها بالميه.

2- هاتي طبق غويط، وحطّي فيه الزبادي والليمون والملح والفلفل وقلّبيهم كويس مع بعض، وحطّي الفراخ في التتبيلة دي لمدة 3 ساعات.

3- بعد كده حطّي مكعبات الفراخ في أسياخ واشويها على شواية فحم، أو ممكن تدخّليها الفرن في صينية وتشغلي عليها شواية الفرن.

4- عند التقديم.. حطّي أسياخ الفراخ في طبق التقديم، وزيّنيها بشرائح الليمون.. وبالهنا والشفا.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محمد44

avatar


مُساهمةموضوع: رد: طريقة تحضير مكعبات الفراخ المشوية على الفحم   23/1/2012, 01:12

شكلها زاكي
يسلمووووووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
إيمان

avatar


مُساهمةموضوع: رد: طريقة تحضير مكعبات الفراخ المشوية على الفحم   23/1/2012, 06:44

انا كمان عجبني شكلها بيشهي

منور محمد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة تحضير مكعبات الفراخ المشوية على الفحم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اربد :: منتدى الاسرة :: ماكولات و حلويات :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: