اربد

منتدى معلومات عامة
 
صفحة الاعلاناتالرئيسيةبحـثالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر

pubacademy.ace.st--!>
pubacademy.ace.st--!>

شاطر | 
 

 عمل الجبنه البيضاء المصرية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Princess




مُساهمةموضوع: عمل الجبنه البيضاء المصرية   8/8/2011, 03:48

المكونات- لبن سائل+خل+ملح وياريت يكون لبن غنى بى الدسم

الطريقه- نغلى البن كويس جدأ ولا داعى للبستره ولكل لتر لبن معلقه ملح حسب المزاج
اقصد عوزه طحتى ولامتحطيش مش مشكله
بعد الغيل اطفى النار
لكل لتر ربع كوب شاى خل
بعد زلك سوفه تلاحظين ان البن قطع تكونى مجهزه قطعه كبيره من
الشوفون الجامد او كيس رز او كيس مخده وطبعا يكون البن دافيء ضعيه فى
حاجه من الثلاثه دول-لكى يصفى فى وعاء -الميه الا اتصفت اوعى ترميها
لاانها حتكون شرش للجبنه وهنا لو عوزه تضعى فيها ملح
خلاص اتصفت الجبنه - انتم عرفين طريقه العصر زى كده وليه بنعمل كده
علشان الجبنه تتماسك فى بعضهاواتركيها لمده يوم وبعدها ضعيها فى الشرش
ولاتنسى تقطعيها وتوضع فى برطمان وعليهاشويه زيت وتوضع فى الثلاجه
للاستعمال -- ممكن نضع معها 2فلفل مخلل وبى الهناء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Princess




مُساهمةموضوع: رد: عمل الجبنه البيضاء المصرية   8/8/2011, 03:57

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الجبنه البيضاء المصرية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عمل الجبنه البيضاء المصرية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اربد :: منتدى الاسرة :: ماكولات و حلويات :: اطباق رئيسية-
انتقل الى: